si HANDSOME && si CANTIK!

Saturday

hari raya aidiladha


assalamualaikum. sebelum terlambat, saya empunya blog ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semuaaaaaa. Tahun ni sedih sikit. ehh sedih banyak. First sebab for the first time in my life raya tak balik kampung. yerr, saya beraya di rumah sahaja tahun ni. Tahun pertama juga beraya dirumah. Second, ni yang paling sedih sebab raya tahun ni tanpa papa dan mama :( paling sedih. paling terasa. Mama da pesan raya tahun ni raya kat rumah je dengan Ibu (kakak mama), sebab kalau kitorang adik beradik beraya dekat kampung lagi sedih sebab tengok all the cousins beraya with their parents.

So pagi raya, ini lah juadah kami. Ibu yang masak semuanya. Sedap! Esspecially kuah kacang. Jemput tengok semuaaaaa.


 and last but not least ;;
Selamat Hari Raya Aidiladha again from us hewhewhewww



No comments:

Post a Comment