si HANDSOME && si CANTIK!

Monday

1 Syawal

salam aidilfitri. maaf da lama tak update blog. busy satu hal, takde idea satu hal. tapi yang sebenarnya laptop yang rosak, itu masalah besar. ni pun baru je dapat laptop. disebabkan masa puasa tu tak sempat nak wish selamat menyambut bulan Ramdhan. So. dikesempatan ini, bulan baik ini, saya, Nur'Izzaty Syafiqa Binti Mohamad ingin menyusun 10 jari sekiranya sepanjang perkenalan kite, sepanjang penulisan saya, ada yang tersinggung / terasa / tersentap dengan kata-kata penulisan saya baik sengaja mahupun tidak. Akhir kata, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Kosong, kosong.

// Berhati-hati semasa pulang berhari raya. Raya, raya juga, nak makan jangan ikut nafsu, nanti tak pasal beraya di hospital :) Ohh ya, jemput la datang rumah, tapi make sure call dulu before datang. Byee :')

No comments:

Post a Comment