si HANDSOME && si CANTIK!

Tuesday

miza's wedding


15 MARCH 2012
al-rawsha restaurant, pandan kuala lumpur.

untuk kau Miza, aku sanggu skipped kelas hari Khamis aku untuk tengok kau menikah. Im happy for you. Selamat Menempuh Alam Rumahtangga dengan Ipin :) Semoga kekal hingga ke akhir nafas.
dinner ni untuk side miza je. miza just buat makan-makan je. side lelaki, sabtu hari tu. dengar cerita lagi meriah katanya, ipin siap pakai baju navy lagi, siap ada pertunjukkan pedang lagi, jalan bawah pedang lagi. kerlasssssss kau jahhh. if nak, korang pergi la cari bakal suami navy. hehe.

the girlfriends. myra, eyfa, zaty, miza, dyla, nani. 

Miza memang da booking kan meja untuk kami. 1 meja hanya untuk 10 orang sahaja. Tapi meja kami hanya penuh 9orang je, sebab Dyla tak bawa boyf. Single katanya -________-'


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. da macam gambar potret family da. bukan senang nak kumpul ramai-ramai. me like it :D memang kami da decide girls pakai dress untuk wedding miza.


seronok sangat tengok kawan-kawan semua da kahwin. nak makan nasi minyak sendiri lambat lagi, jadi, tak salah nak tumpang gembira dekat kawan-kawan yang lain.


2 comments: