si HANDSOME && si CANTIK!

Thursday

cuti untuk makan

another entry for food again for this time? a big YESSSS! mengeluh. makan je tahu, pastu sibuk mengomel badan da naik pastu gelabah itik nak kurus -__________-' lupakan la zaty. lupakan. jika anda mempunyai teman lelaki yang kuat makan, yang 24/7 asyik nak bawa anda ke kedai makan je maka anda adalah geng saya. high 5 sikit! kite serupa.


kali ini destination makan kami adalah di TGI Friday's. Yer orang di sana tu baik hati nak belanja orang di sini makan. Almaklumlah gaji baru keluar katanya.



and, like usual, he always busy with his gadjets. grrrrr. aku rasa macam nak baling je segala iPad ke blackberry ke semua ka laut. bila aku dah start perli baru reti stop. -_________-'


overall, im happy for that day. ohh btw, lepas makan TGI kami pergi tengok movie, keluar movie kami makan lagi. DANGGGG! kali ni yang di sana ajak aku makan Kebab pulak yang dekat Sunway tu. DANGGGGGGG! nasib baik kebab dia sedap, so tak jadi merungut. hehe.

See you again at the next entry. Thank you for reading :)

1 comment: