si HANDSOME && si CANTIK!

Monday

finals is over

salam. peperiksaan akhir sudah tamat. bermakna sem 5 pun sudah tamat. Alhamdulillah, kali ni, aku rasa aku all out gila vaviii punya untuk sem ni. selalunya main-main je study. okay stop pasal study. no mood. no mood. :) cuti sudah bermula. ada plan tak? me? mestilah ada :) since di sana pun start cuti rabu ni, so yeahhhhh we're planning to go back JB together. and im officially da pindah Kajang. no more JB after this. like seriously. so kali ni balik pun sebab nak angkut semua saki baki baju yang tinggal :( terlalu banyak plan cuti sudah dirancang dengan family, di sana, kawan-kawan. antara jadi dengan tidak je. hopefully jadi sebab double excited la kalau jadi. till then, keyboard off. bye.

for those who still in their final exams, best of luck, caiyokkk!

1 comment:

  1. Untunglar final dah habis. Saya habis 19 nanti. :(

    ReplyDelete