si HANDSOME && si CANTIK!

Wednesday

Top Chef Challenge 2011

Sepanjang bulan 10 aku antara orang yang paling busy.
sebab nak kena handle itu, handle ini.
setelah mengharungi pahit getir semua, 
akhirnyaa, terhasil la ini.

Ini event pertama aku selama 5 sem jadi Penghuni dekat SD tu.

jenggg jengg jengg


yess babyy, aku Pengarah Projek untuk event Top Chef Challenge 2011 DPP SD.
Kau ingat senang jadi pengarah. ingat kerja dia mengarah je ke?
phewww phewww. sempott kau tahuuu?
kena fikir PLAN B, jika PLAN A xjadi.
kena sentiasa update FLOW anak-anak buah.
kena fikir pasal penajaan, bajet lagi.
-____________________-'

at first, aku hampir give up. tapi, nasib baik AJK2 aku sentiasa bagi support dekat aku supaya jangan give up. so, inilah hasilnya.

letss cekkkkiiiidddddoooouuuuuuuuttttt.






pada aku, acara yang mendebarkan bukan la untuk mengetahui siapa pemenang. tapi, acara yang mendebarkan pada aku ialah di saat aku kena bagi speech. perhhhhh. aku bab kena berucap ni yang paling pantangg sikit. i ollsss nebessssss. berpeloh peloh. siap bawa text nak berucap tu weyhh. orang yang berada di tempat kejadian je tahu macam mana gagap nya aku ketika berucap dan pucatnya muka aku. phewwwww phewwwww.

what past is past. *closed book* :)


and last but not least. terima kasih untuk semua AJK ku sekaliann. and wahida juga :) ehh ehh peserta pon terima kasih juga sebab sudi join. *hugggggggs*


1 comment:

  1. sori sbb x dpt bgi komitmen tuk program syg...sori..sori..sori..sori....:(

    ReplyDelete