si HANDSOME && si CANTIK!

Thursday

a moment


14 OCTOBER 2011
Penang with LOVE.
alkisahnya, aku pergi penang dengan so-called-senior sebab diorang datang UUM hantar report practical. so, da alang-alang kat sini, terus buat mini-reunion dengan diorang. Penang la destinasi yang dipilih untuk buat BBQ. 

rancangnya nak ke Penang hari Jumaat pagi dan balik juga Jumaat malam. Tapi, disebabkan Burn ni baik hati nak sponsor hotel, jadi kami bertolak Khamis malam. Menaiki 3 buah kereta bersamaan dengan 7 orang.
aku-along-jijah-anyu-atiq-naim-burn

rancangnya juga pada mulanya 10 orang termasuk fara-ida-jana. tapi, disebabkan mereka ada hal yang tak dapat dielakakkan maka dengan itu 7 orang sahaja yang pergi.

ini adalah sebahagian daripada muka-muka kepenatan kami akibat memandu dari Sintok ke Penang.



Kejutan Pertama
kejutan pertama pada keesokan harinya. celik je mata tengok fara-ida-jana da ada depan mata. rupanya budak 3 orang ni tipu kami. diorang telah berpakat dengan naim & atiq supaya jangan bitwu kami yang diorang akan sampai. puiii puiii. aku-along-jijah da berbakol-bakol maki diorang akibat diorang mungkir janji. luckily diorang sampai, so, dapat la ber-BBQ beramai-ramai. 

ohh yaa, tujuan utama kami datang Penang selain mengadakan mini-reunion adalah untuk buat BBQ semata-mata. padahal boleh je kan buat BBQ dekat tasik UUM. ohh pembaziran duit disitu. alasan yang kukuh adalah, UUM xd pantai, nak buat BBQ dekat pantai. good idea !



Kejutan Kedua
Selain untuk ber-BBQ dan mandi pantai, niat utama diorang *tidak termasuk aku adalah untuk meraikan Hari Ulang Tahun Kelahiran aku. wuwuwuwuwuwuwu. okayy sila terharu sambil mengalirkan air mata zatyy oii. Pannjaaaaaat boboyy. Ini semua idea Fara. Sebab dia rasa bersalah dekat aku. I Love You babykechikk :)



Malam tu jugak lepas BBQ kami shooot terus balik UUM. Thanx kesayangan untuk segalanya. Ohh btw, UUM da start cuti Midsem. Lama owhh. dari Deepavali sampai Raya Haji nanti. hihi. 

// Im going to Malacca this Saturday to visit Myra. And Eyfa plan to go to Jonker Walk since its weekend kan. And im going there with him. Kbye. Happy Holiday uolls.

No comments:

Post a Comment