si HANDSOME && si CANTIK!

Wednesday

macarons with love

finallyyyyyyyyyy.
ini dia macarons yawww.

dari dulu lagi orang dok pung pang pung pang habaq kat aku yang macarons tu sedap la best la.
bila aku tanya, macarons tu menatang apa?
depa cakap, alaaa macarons tu macam kuih dorayaki doraemon tu yang warna-warni.




kak ya cakap dekat JB tak de kuih ni sebab dia da pi survey da. So, gigih la aku tanya Farisha kat mana ada jual kuih ni. Dia kata kat area Subang ada. So, Ahad lepas before aku balik Sintok, flight aku transit lama giler dekat Subang. So, apa lagi, misi mencari macarons. heheehe.

Nasib baik si kesayangan memang tahu aku ni kempunan nak makan dan dia bawa aku pergi Empire Shopping Gallery. Sampai sana, dia yang paling excited cari kedai tu mengalahkan aku -.- Nasib aku jumpa Farisha dekat sana, so, dia la tunjuk kedai comel yang jual makanan comel ni. Thanx Farisha :) niat di hati nak bawa jijah makan sekali since jijah pon tak pernah try makan lagi, tp, last minit jijah ada hal. So, next time okay sayangg :)

Ohh btw, Hello new semester! Cuti 4 bulan memang membekukan otak.

1 comment:

  1. kuih ni jmpe mse raye kt umah hassan...haha nice l0ok la..rase p0n okay tp tgh dy nuts ke?sbb mse sarah mkn xrase nuts,rase 0ren.. ^^

    ReplyDelete