si HANDSOME && si CANTIK!

Wednesday

sebab utama kena dapatkan majalah Wanita edisi Julai

  malam kelmarin, Julie suruh aku beli Majalah Wanita bulan Julai punya, katanya gambar aku masuk magazine sempena fashion show dekat Arau, Perlis hari tu. So, aku pon macam 'alaaa, nanti la beli. paling2 mesti gambar kecik-kecik dekat atas pentas' wahhhhh ayat nak demand kan. Baru petang tadi aku ada kesempatan pergi kedai buku dan beli majalah yang dimaksudkan tu.

half of the front page cover

ini dia event yang aku jayakan. event ni khusus untuk wanita sahaja.


ni antara gambar kawan-kawan aku yang join fashion show tu. 8 orang je pon. Act mula-mula ramai, tapi, pihak penganjur tapissss sebab ada yang tak cukup tinggi huhuhu. da la kena pakai heels minimum 3inci. mak datokkk. terkial-kial jugak nak cari heels malam tu. dan korang dapat bayangkan ketinggian aku bila pakai heels tinggi macam tu? ddduuuuuhhhhhhhhhh.


jengg jengg jengg. tudiaaaaaaaa. 
terpampang muka aku 1 page. malu saya. hihihi.


sorry la sebab ter'jakun sikit siap buat post pasal ni. bukan jakun, tapi, mood excited terlebih yawww. maklom lah baru first time masuk magazine, first time kena heavy make-up macam ni, first time kena photoshoot depan ramai orang + tengahri buta +panas terik && first time join event yang melibatkan orang-orang 'besar'.

BTW, thanx neyb for the job *senyum

3 comments:

  1. owh damn!!kau look so gorjeous babe!!but i think u looks more prettier without make. Series!!

    ReplyDelete
  2. tu diaaaa kwan aku dh masuk magazine dorhh . haha

    ReplyDelete