si HANDSOME && si CANTIK!

Tuesday

lovely weekend with lovely people

1 hari, 1 malam

untuk kali ke dua naik Bukit Broga semata-mata nak puaskan kehendak adik aku tu. Tapi kali ni, pukul 4.30 pagi da bergerak. Sebab nak try naik pagi pulak. Sebab before ni naik tengah hari. Bila sampai je pagi tu, Ohmaiigoddd, ramai giler orang. Sampaikan kereta banyak yang park kat luar kat tepi-tepi. Berbeza giler dengan dulu. Kalau dulu time tengah hari pergi hanya kitorang sahaja. Parking pon time tu free nokkkk.

Da puas kan hati kau baby oiiii? choyyyyy.
Thanx untuk Jijah, Fara, Jeny, Kak Ida sebab sanggup teman baby naik broga.

 
1 malam

untuk eyfa dan nazmi.
dari shah alam ke sunway. dari sunway ke seksyen 15. dari seksyen 15 ke extreme park. dan dari extreme park ke seksyen 13.
1 malam aku penuh terisi dengan telatah korang, gossip korang, gelak-ketawa, cerita-cerita lama. adoyaiiiii.


// hope to see you again all the darlingsssss

No comments:

Post a Comment