si HANDSOME && si CANTIK!

Monday

kisah si jakun pergi ke carwash

beginila reaksi muka aku bila pertama kali pergi ke carwash basuh kereta tetapi orang ada kat dalam kereta. ehh faham tak? selalu nya aku basuh kereta, aku akan duduk luar tengok orang basuh kereta aku dari luar. tapi, kali ni, aku pergi basuh kereta, aku tengok kereta aku kena basuh live dari dalam kereta.

sumpah muka jakun giler mintak penampor. kauu hado? hahahaha


punyalah jakun sampaikan nampak sabun-sabun and buih-buih dari dalam kereta aku boleh jerit-jerit. baby awal-awal da sound cakap aku memekak. hehe.



lepas basuh kereta, next destination is makannnn. sebab time tu da tengahari, perot pon dah bergendanggg mintak di isi. so, kami telah membuat pilihan untuk makan di Vivo, City Square untuk lunch hari tu. Wahhhh makan nak ada kelassss, demand macam anak orang kaya. aiyarkkkkkk.



mana la aku tak cakap demand macam anak orang kaya, makan lunch untuk 2 orang makan je da habis almost RM60++. padahal makan benda simple je pon. ahhhh, janji kenyang, masuk perot keluar jadi taik jugak. hahaha.



okay la. till we meet again. byee

No comments:

Post a Comment