si HANDSOME && si CANTIK!

Monday

kahwin punya cerita


1

1. Time ni pergi wedding anak Dato' Azhar (boss mama) dekat Dewan Mawar, JB. Makanan kat situ terbaek owh, lagi-lagi udang goreng planta. perghhh. mantap siakk!

 2


2. Okay, yang ni wedding schoolmate aku, Farahin. Boleh tahan ramai jugak la kawan-kawan sekolah yang datang, da macam small-reunion da tengok. Bila da lepak 1 meja, mula lah keluar cita-cita lama, tu yang masing-masing gelak je. Anyway rasa seronok bila jumpa budak-budak ni even kitorang bukan 1 kelas, tapi boleh je duduk semeja.

BTW, thanx to Nazmi, Bear and Alin sebab amek aku dekat rumah. hihihi.

3

3.  Kali ni wedding Kak Izan. Kakak Ezra && Elia. Memang da rancang da nak pergi sama-sama dengan Fuad, Acad && Eg since diorang cakap diorang segan nak pergi tak de kawan. Sebab tu 1 meja tu kitorang yang conquer, da macam 1 family yang bahagia je tengok meja, ada papa, ada mama, ada anak-anak. Hahahhaa.


Next time kalau ada gambar kahwin lagi aku upload okay. Till then. Bye.

3 comments:

  1. tengokk perott fuad kassim ! hahaha

    ReplyDelete
  2. boroiiiiiiiii. time ni belom jogging lagi. hahaha

    ReplyDelete